Välkommen hit och ta del av mina tankar. Jag blir jätteglad om du vill skriva några rader i gästboken eller i mitt kontaktformulär. Du kan även skriva en kommentar i bloggen om vill det. Ha nu en riktigt bra dag, kram AnnaLena

06 maj, 2007

Ormfobi..

Visst är dom söta, Swinto och Sara, när dom sitter och väntar på en godbit. Det är svårt att motstå dom.


Appropå djur, har jag läst om en kvinna i Gävle som får sitt hem invaderat av ormar. Tur det inte var här. Jag med min ormfobi. Hon måste ju känna sig som hon har hamnat i en skräckfilm. Jag hade flyttat omgående. Men jag misstänker att det kommer bli ett riktigt ormår i år. Vilket gör att jag knappt vågar gå ut och gå.
Min ormfobi har blivit lite bättre. Jag vågar se ormar på TV och även läsa tidningar med bilder på ormar, det vågade jag inte förr.
Däremot har jag stora problem när jag är utomhus. Jag kan inte ligga på en strand och koppla av, eftersom jag hela tiden kollar efter ormar. Även när jag badar, förväntar jag mig att det kommer en orm i vattnet. När jag är ute och går, så kollar jag hela tiden efter dom.
Jag är inte rädd för att bli biten eller så, utan bara att se dom.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det söta. Jag har ju två som sitter och tittar på mig sådär då å då - visst är det svårt att motstå *ler*

Din ormfobi skulle du ta till Kbt-terapi emot. Jag har hört & sett de som blivit "botade" efter att par sessioner. Det kan det vara värt så du kan ligga och slappa i solen.

Ha en bra vecka.
Kram.

Anonym sa...

Så tjusiga katter !! Och din sida har också fått en upplyftning ;0), vårligt o fint !
Här är det kallt och tråkigt, typiskt isländskt Majväder ...
Sköt om dig!
Kramar, Doris

Jill Wegerup sa...

Fina misar!

V delar fobi. Jag kan fortfarande inte läsa eller se ormar på TV, jag får fruktansvärda mardrömmar. Är precis som du inte så jätterädd för bettet utan för att just råka på dem...

Anonym sa...

Förstår absolut din räddsla/fobi för ormar, jag har något liknande för hajar, uscha, kan få för mig att dom finns i en vanlig j...a pool, helt sinnes sjukt. Har jätte svårt att se på dom på tv oxå, blä.
Dessutom gillar jag ju inte ormar heller, usch igen.

Du har fått jätte fint på sidan här, ombyte förnöjer säger man ju:)

Kramar//Sabina

ANNA-LYS sa...

Åhhh så fin din blogg blivit ... är det Summer Edition? Jag är enbart rädd för ormar på två ställen, dels i stenrösen i skogen samt från träd i ormtäta områden. Jag är nog mer orolig för fästingar då de är mycket farligare.

(( kram ))

PS Goa kissemissar DS

Jill Wegerup sa...

Hoppas allt är bra med dig. Kram

Anonym sa...

ÅHH vad söta de är Swinto o Sara *S*

Du jag håller med dig ang. ormar HOIJA! Jag måste ringa vet o få cortison till hundarna OM ormen är framme när vi är i skogen. Fy vad hesmkt om de skulle bli bitna i ansiktet.
Jag är precis som dig, jag är inte rädd för att bli biten bara själva synen av de skulle göra mig stel o kall som is!