Välkommen hit och ta del av mina tankar. Jag blir jätteglad om du vill skriva några rader i gästboken eller i mitt kontaktformulär. Du kan även skriva en kommentar i bloggen om vill det. Ha nu en riktigt bra dag, kram AnnaLena

15 april, 2007


Igår var jag på ett hälsosemenarium, det var mycket jag fick lära mig. Nu gäller det att försöka komma ihåg allt också.



Jag längtar till havet. För mig är havet ett av det mest rogivande och vackra element, oavsett det är lugnt eller stormar.
Jag önskar er alla en underbar dag.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Tankevågor sa...

Jag håller verkligen med dig. Havet är så rogivande....i alla väder. Att gå längs stränderna och på klipporna när vågorna rullar in och vinden blåser i håret, det fyller på mina batterier. Ha en fin söndag! :)

Det Mörka Hotet sa...

Tror alla har "sitt" element.

Visst kan jag gilla havet, då jag bott nära det i flera år, men för mig infinner sig samma automatiska lugn avseende berg som det gör för de som gillar hav.


Samuel

Eva sa...

Det är väl alltid så när man varit iväg på något, att man blir så där tänd på det och ska förändra sitt liv, men sen några veckor senare är allt som vanligt igen, men jag håller tummarna för dig!

Havet är fint, men jag har inte någon direktrelation till havet eftersom jag växt upp och bor mitt i Sverige. Havet är liksom semester möjligen för mig och det där rogivande kan jag hitta i gamla stora skogar istället eller i solnedgångar med utsikt över västgötaberg eller något sådant

Anonym sa...

Häloseminarium låter jätte intressant! Håller med dig om att havet är lugnande. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta ifrån kusten!!
Hoppas allt är bra med er alla!
Kram
Linda

ANNA-LYS sa...

Jag är så tacksam att jag har kontakt med detta element varje dag ... underbar bild.

(( kram ))